20/5/14

CADET MASCULÍ SEGONA FASE JORNADA 14 VIUBÀSQUET BUNYOLA: 51 SA POBLA BÀSQUET CLUB: 75

Darrer partit d'aquesta segona fase i dotzena victòria de l'equip davant un rival que ha millorat molt en relació a la primera fase. El partit comença molt igualat i l'equip de Bunyola mitjançant les penetracions dels seus jugadors exteriors aconseguia cistelles fàcils. Nosaltres durant els primers dos quarts no vàrem tenir la intensitat necessària que mereixia el partit.
En atac contra la zona local si que més o menys aconseguíem moure la pilota i trobar les millors opcions. En el descans el marcador era de 28-41. A l'inici del tercer quart sortirem amb molta millor actitud i això és reflectí el marcador agafant avantatges superiors als 20 punts. En el darrer quart aconseguirem poder córrer una mica millor i augmentar la diferència fins al 51-75 final. Acabam aquesta segona fase empatats el cap davant de la classificació amb el Bàsquet Calvià i havent guanyat 12 partits del 14 jugats.

La final d'aquesta categoria es jugarà si no hi ha canvis de darrera hora a sa Pobla, el dissabte dia 31 de Maig a les 13 hores. Farem feina aquestes dues setmanes que queden amb molta il·lusió per arribar a poder competir en les millors condicions davant un grandíssim rival com serà el Bàsquet Calvià i poder posar la guinda a la gran temporada que han realitzat els al·lots. Quedeu tots ben convidats a venir a veure aquesta gran final.