13/5/14

CADET MASCULÍ: SA POBLA BÀSQUET CLUB 61 - BÀSQUET CALVIA 56

Nova victòria de l'equip cadet davant el lider de la categoria. El partit fou molt igualat en tot moment i les avantatges sempre foren mínimes. L'equip visitant, físicament molt superior no abaixa els braços en cap moment i el partit fou molt intens. En defensa en tot moment estiguérem molt ficats i tot l'equip treballà de manera molt generosa. Sabíem que controlar el rebot defensiu seria una tasca complicada, degut a l'envergadura de l'equip rival, en el primer temps ens va costar molt més tancar el rebot però els dos darrers quarts millorarem molt en aquesta faceta.

En el descans el marcador reflectia un 34-31, que deixava tot a l'aire de cara a la segona meitat. En el tercer quart el partit seguí en la mateixa tònica, ens costava una mica atacar la seva defensa zonal, en alguns moments ens precipitàvem a l'hora d'atacar-la. L'equip però seguí insistent i en els moments més complicats del darrer quart ( l'equip de Calvià es posa 3 punts per sota ) no perdérem el cap i seguirem lluitant fins a posar-nos al capdavant i guanyar un partit des de el meu punt de vista de manera merescuda davant un grandíssim equip.A falta d'un partit la classificació mostra que estem empatats al capdavant el Bàsquet Calvià i nosaltres, però ells tenen el basquet average a favor.

Ens quedà un partit de lliga, diumenge dins Bunyola i acabarem la temporada jugant una final a camp neutral davant el mateix rival, Bàsquet Calvià. Ens quedà un final de temporada apassionant i a on l'equip arribà ple de moral i realitzant el millor joc de la temporada. Donar l'enhorabona en els jugadors per victòria d'ahir i la feina feta durant la temporada. Passi el que passi, l'equip tant individualment com a col·lectivament ha crescut i això és el que el final és important.