14/4/14

CADET MASCULÍ SEGONA FASE JORNADA 11 UADIS : 51 SA POBLA BÀSQUET CLUB: 69

Victòria molt treballada davant un bon rival i que en cap moment ens posa les coses fàcils. El primer quart fou molt igualat, l'UADIS començà molt entonat des de la línia exterior i nosaltres no érem capaços d'aturar el seu joc. En el segon quart la cosa canvia i pitjarem molt més en defensa. El nostre atac començà a funcionar, invertint molt bé la pilota cercant sempre la millor opció. Ens costa controlar el rebot en defensa, tot i la superioritat física que teníem. En el descans el marcador era de 25-34.

En el vestidor parlarem de millorar sobretot el control del nostre rebot defensiu per poder trobar situacions més fàcils de contraatac i/o transició. Dit i fet, l'equip comença el tercer quart amb molt més ritme i rapidament poguérem augmentar l'avantatge en el marcador fins a superar els 20 punts. A partir d'aquí l'UADIS millorà en defensa i el partit es mantingué més igualat.

En conclusió bon partit dels al·lots i ara tenim una jornada de descans ( Festes de Pasqua ) per poder carregar piles i encarar els 3 darrers partits de la temporada en les millors condicions possibles i a on ens jugarem poder guanyar aquesta segona fase. De moment el balanç és positiu, anem segons amb 9 victòries i 2 derrotes ( precisament davant el Pollença i el Calvià , equips que ens visitaran en les dues properes jornades).