8/4/14

CADET MASCULÍ: SA POBLA BÀSQUET CLUB 65 BASQUET PLA "B" 39

Victoria de l'equip pobler davant un equip que ens va posar les coses difícils durant els dos primers quarts del partit. Sortirem bastant despistats i sense massa tensió defensiva. En atac estàvem molt estàtics i no aconseguirem atacar bé la defensa zonal plantejada per l'equip visitant. El rebot també era dominat per l'equip del Pla. Gràcies a tres darrers minuts de molta agressivitat defensiva i encert en el tir poguérem agafar un avantatge abans d'anar als vestidors 37-24.

La sortida del tercer quart va ser bona i l'equip millorar a l'hora de tancar el rebot, això va fer que poguéssim córrer i poder jugar els millors minuts del partit. En definitiu partit incòmode a on el rival no ens va posar les coses gens fàcils i que ens servir per treure algunes conclusions de cara a pròxims partits.

Diumenge visitarem la pista de Sant Josep Obrer per jugar davant l'UADIS. Enhorabona i a seguir!!