13/10/14

CADET MASCULÍ PROMOCIÓ A-3 JORNADA 1

C.B CIDE: 35 SA POBLA AMER E HIJOS: 49

Primer partit de la temporada i primera victòria davant un bon equip que no ens posa les coses fàcils en cap moment. Sortirem molt concentrats i mitjançant una bona defensa i carregant molt bé el rebot en atac aconseguirem un parcial de 0-9 en els primers minuts. Abans d'arribar en el descans pèrdues de pilota i una baixada en el nivell de concentració provocaren que s'arribés a la meitat del partit amb un marcador de 16-24.

En el descans parlarem de la necessitat de ser més agressius en atac i de no precipitar-nos volguent decidir sense tenir avantatge.
En el tercer quart sortirem més intensos però cometeren errors per precipitació en les arrencades que ens feien perdre pilotes innecessàries. Al final en atac jugarem una mica més ordenats ( espais ) i aconseguirem la primera victòria de la temporada.

Enhorabona a tot l'equip per la feina feta i a seguir treballant amb més intensitat i concentració en els entrenaments per poder competir la propera jornada davant el Dijous Bo d'Inca, un equip que ens posarà les coses molt difícils.

" SI LLUITES POTS PERDRE, SI NO LLUITES ESTÀS MÉS QUE PERDUT "