30/4/14

CADET MASCULÍ: SA POBLA 64 - POLLENÇA 48

Victòria de l'equip cadet davant un molt bon rival i que en cap moment va abaixar els braços i ens va posar les coses molt complicades. Sortirem molt connectats i molt actius en defensa i aconseguirem un parcial de 10-0 en els primers 4 minuts. Estàvem jugant a un gran nivell però sabíem que el Pollença reaccionaria. I això fou després de 2 temps morts l'equip visitant reacciona i ens retorna el parcial de 10-0 i iguala el partit.
En el segon quart es mantingué el partit totalment igualat, nosaltres perdérem una quantitat de pilotes ( 22 ) provocades per la bona e intensa defensa de l'equip pollencí. En el descans el marcador era de 23-23, que deixava tot en l'aire de cara a la segona meitat del partit.

En el descans parlarem de la necessitat de minimitzar les

pèrdues de pilota i de ser més agressius a l'hora d'atacar. La segona meitat fou un altre historia, a poc a poc començarem a agafar avantatge mitjançant una gran defensa, control del rebot i un bon moviment de pilota en atac que ens feia tenir opcions clares d'anotar cistella. L'equip pollencí ho intenta fins al final però, l'equip local estigué més encertat i jugà uns grans darrers 20 minuts de partit. Aquesta victòria ens permet obtenir el premi de poder jugar un partit extra a un camp neutral contra el Bàsquet Calvià.

Ens queden dos partits per acabar la fase, més aquesta final. L'equip està en un moment dolç de joc i crec que hem donat una passa endavant. Crec que tots estem gaudint molt més i encara ens queden entrenaments i partits per poder seguir millorant tant individualment com a col·lectivament.
Enhorabona pel gran partit realitzat i a seguir amb la mateixa il·lusió.